Etsi

Blogi

Perjantai, Heinäkuu 3, 2020

Olen tavallinen mies, joka rakastaa luontoa ja viihtyy puutarhassa ja ulkotöissä. Puutarhurin opinnot ovat viimeistä piirtoa myöten valmiit ja olen saanut opiskella Vilppulan avovankilassa tähän ammattiin. Olen siis elinkautisvanki ja saanut aloittaa uuden elämän uskoontulon myötä. 

Olen ollut työssä nyt neljättä vuotta kausityöntekijänä Vilppulan seurakunnan hautausmaalla. 

Osaan tehdä pientä remonttia ja kokemusta on paljon erilaisista rakennusalan töistä. Minua voi pyytää kokeilemaan jotain uuttakin, sillä olen innokas opettelemaan uusia työskentelytaitoja. 

Sydämellä on ihmisten auttaminen ja hyvän mielen tartuttaminen. Teen mielelläni Minnan kanssa yhdessä siivousta ja kodin askareita asiakkaille. Osaan toki miehenä monen monta muuta asiaa, johon ei taito vaimollani riitä. 

Yhdessä olemme monipuolinen apupaketti kotiin, jossa tarvitaan erilaista apua kotitalouksiin. 

Teen myös piha- ja kiinteistötöitä. Muuttoapu ja asiointi hoituu myös.

Tero Salo

 


Keskiviikko, Huhtikuu 22, 2020

Työssäni lähihoitajana olen nähnyt ja kokenut paljon. Ammatti on ollut pikkutytöstä asti sydämen kutsumus ja olen viihtynyt vanhusten seurassa. Luonteeltani olen iloinen, positiivinen ja rohkaiseva. Löydämme aina yhdessä asioista ne valoisat puolet! 

Miksi halusin perustaa yrityksen? Koska en kokenut saavani auttaa ja olla todellisesti läsnä ulkopuolisen työssä. Halusin tehdä työn hyvin ja yksilöllisesti, ilman kiirettä ja antaen ihmisarvon jokaiselle vanhukselle.  Aito läsnäolo vaatii levollisen ja rauhaisan ympäristön ja onnellinen, tasapainoinen vanhuus turvallisen tunteen avun pysyvyydestä.


Tiistai, Huhtikuu 7, 2020